Tripletex

Estimated reading: 2 minutes 559 views

Regnskapsintegrasjon som inneholder overføring av både dagsoppgjør og ordre

Amendo Group leverer skybasert kassesystem, betalingsterminaler og netthandelsløsinger til små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. Med vår integrasjon mot Tripletex kan kasseoppgjør og faktura overføres helt automatisk.

Følg veiledningen under for å sette opp automatisk API integrasjon og ordreintegrasjon til Tripletex regnskapssystem. Eksportering kan også skje på avdelingsnivå.

Krav ProTouch

• Regnskapsintegrasjon må være aktivert
• Kontoplan må fylles ut av bruker eller regnskapsfører for at overføringene skal skje mot riktige konti
• Tripletex innstillinger gjøres fra backoffice hos de relevante avdelinger
• Dersom du har ordre/fakturamodul aktivert, kan du opprette ordre i Backoffice og når de faktureres vil de automatisk bli overført som fakturagrunnlag til TripleTex
• Faktura må inneholde kunde-, produkt- og ordreinformasjon for å synkroniseres med Tripletex.

Gå til Backoffice:
Oppsett >> Integrasjoner >> Tripletex

• Om det er laget brukere i backoffice for mer enn én avdeling, må avdeling velges.
• Brukernøkkel-ID kan genereres i Tripletex regnskapssystem. Se “Tripletex-krav” for mer informasjon.
• Velg hvor ofte Dagsoppgjør og fakturadata fra ProTouch skal eksporteres til Tripletex. Daglig kl 05.00, ukentlig (mandager kl 05.00) eller månedlig (den første pr mnd kl 05.00).
• Velg dato for eksport. Her kan man velge tilbake i tid, for å få med oppgjør bakover i tid.

Krav Tripletex

1. En backoffice-bruker må aktivere API-modul og generere brukernøkkel-ID.
2. Logg inn på www.Tripletex.no med dine innloggingsdetaljer.
3. Det er viktig at denne brukeren er i bedriften som skal integreres, det vil si at en regnskapsfører må bytte til den aktuelle bedriften og legge inn nøkkel for eksempel på daglig leder.
4. Trykk på Selskap -> Ansatte -> API-tilgang

5. Ny brukernøkkel
6. Tilpasset oppsett
7. Alle tilganger
8. Applikasjon navn må være Tellix_Protouch ( Husk understreken )

9. Gi nøkkelen et navn: Valgfritt, velg navn tex Amendo_protouch

Kontoplan/GBAT10-koder skal konfigureres i Tripletex regnskapssystem og
Amendo backoffice med korrekte mva-koder. Gå til Oppsett -> Generellt ->
Kontooppsett

Klikk på bildet for å forstørre!

Og da var vi ferdig!

Husk å se i Amendo Backoffice -> Rapport -> Integrasjonslogg for å se at
alt går som det skal.

OBS:
Opprette kun kunder/faktura og produkter i Amendo Backoffice slik at det ikke
er et eksisterende produkt eller kunde med kundenummer som er i konflikt med
det vi sender.