1.6.3 Opprettelse av Produkter: Følgesvarer

Estimated reading: 1 minute 129 views

Følgesvarer kan eksempelvis være pant, miljøavgift osv. Vi bruker her “Miljøavgift” som eksempel.

For å opprette et produkt med følgesvare, må man sørge for å ha kategorisert følgesvareproduktene. Opprett kategori for følgesvaren (eksempelvis Følgesvarer), opprett produkt innen denne kategorien (Miljøavgift).

Når dette er gjort, oppretter man produktet man vil ha følgesvare på, eksempelvis her “Motorolje”.

Når man har huket av for “Bruk følgesvarer”, vil et nytt felt dukke opp under “Lagerstyring” som heter “Følgesvarer”. Her søker man opp produktet man vil skal være følgesvare. I dette tilfellet er det Miljøavgift.

Når man har lagt til følgesvarer trykker man “Lagre”. Bildet under illustrerer hvordan det blir seende ut I ProTouch når man legger produktet Motorolje i kassen. Produktet Miljøavgift følger nå automatisk med når man legger inn Motorolje for salg.