1.6.1 Opprettelse av Produkter: KomboProdukt

Estimated reading: 1 minute 192 views

Komboprodukt er et produkt som igjen kan bestå av forskjellige produkter. Brukes ofte i forbindelse med ingredienser, hvor man vil

Eksempel 1: Opprette en drink som består av 4cl Rom og 12cl Cola for å få riktig lagerstyring ved salg hvor den da vil trekke fra komponentene.

Eksempel 2: Lage en Pizza som består av 200g deig, 50g kjøttboller, 80g ost osv.

Komponentene vil da trekkes fra lager ved salg.

Etter du har trykket Opprett Kombo vil du få opp bildet under. Der kan du på venstre side opprette produktet, mens på høyre side velger du hvilke produkter og antall som det skal bestå av.

Husk å lagre til slutt!