1.4 Opprettelse av Produkter

Estimated reading: 1 minute 499 views

For å gjøre et salg må man ha lagt inn produkter.

Gå inn på bo.tellix.no > Katalog > Produkter – Her kan man se allerede eksisterende produkter. For å lage et nytt produkt så trykker vi på «Opprett produkt».

Fyll ut feltene. Feltene som er merket med rød asterix er påkrevet å fylle ut for å få lagret produktet. De feltene er Navn, Kategori, MVA-sats og Pris eks. eller inkl. MVA.
Når du har fylt ut ønsket informasjon trykker du på Lagre.

Det er tre måter å lagre på:
– Lagre (vanlig lagring)
– Lagre og kopier (kopierer samme vare, med unntak av varenummer)
– Lagre og ny (nullstiller skjemaet).

Vi anbefaler også å fylle ut:

Strekkode:
Dersom du bruker strekkode, anbefaler vi å legge til det her.

Kostpris:
Også kjent som innpris – som er det produktet/tjenesten koster å produsere for deg. Dette vil gi deg en Bruttofortjeneste i % under produktets pris. Dette vil øke verdiene av rapporter.

Leverandør:
Dette er leverandøren du kjøper varen fra. Kan brukes sammen med varebestillinger dersom man bruker lagerstyring. Anbefales også for å få full utnyttelse av rapporter som kan hentes ut per leverandør.