1.1 Opprette brukere til Backoffice

Estimated reading: 1 minute 382 views

Gå inn på bo.tellix.no > Personell > Brukere – Her kan man se hvilke brukere som allerede eksisterer. Man kan endre eksisterende brukere ved å klikke på de, eller trykke på «Opprett bruker» for å opprette ny bruker som skal bruke Backoffice.

Inne på «Opprett bruker» er det seks felter som er påkrevd at man fyller ut: Brukernavn, passord, brukergruppe, avdeling, fornavn, etternavn og avdeling.

Skriv inn ønsket brukernavn og passord, passordet må inneholde minst 8 tegn, minimum en stor bokstav og minimum ett tall. Skriv fornavn og etternavnet til brukeren, velg deretter hvilken avdeling brukeren tilhører. Når du er ferdig med brukeren så velger du «Lagre».