1.2.1 Innlogging på Protouch ( Kassen )

Estimated reading: 1 minute 342 views

Når man skal logge inn får man opp følgende bilde i kassasystemet.

Ved førstegangspålogging så har vi opprettet en bruker med PIN-kode. Dette finner man i velkomstmailen vi har sendt ved bestilling av utstyret.
Dersom man vil opprette flere selgere til kasseprogrammet, så kan du lese hvordan man gjør det i kapitelet over.
Når man oppretter selger, bestemmer man også hvilken pinkode de skal ha. Dette kan være 1-6 siffer.
Det er også mulighet for å logge på med

1. Ansattkort for å slippe pinkode
2. Brukernavn / passord for strengere krav.