1.14 Vis dine bilder på kundeskjerm

Estimated reading: 2 minutes 223 views

Du finner innstillingene for kundeskjerm i Backoffice under Oppsett -> Kasse -> Kundeskjerm.

For å legge til en ny skjerm, velger du ett av valgene øverst til høyre.
Der kan du velge om du ønsker at skjermen skal vise ett eller to bilder samtidig.
Du har også en oversikt over alle skjerminnstillinger hvor du også kan se forhåndsvisning av hvordan det vil se ut på din kundeskjerm.

Når du velger en kundeskjerm, så får du opp bilder (se under).
For å legge til et nytt bilde, velger du «Velg filer» under bilde helt til høyre. Last opp bildene du ønsker å bruke.
Du kan også velge antall sekunder per bilder, som betyr når det bytter til neste bilde.

Når du har lastet opp flere bilder, så kan du også endre prioritering som du ser på bildet under. Det betyr hvilken rekkefølge de skal starte.
Gjør du endringer, husk å avslutte med lagre øverst til høyre.

Når du trykker på forhåndsvisning vil du få opp et bilde som under.
Dersom du har valgt riktig størrelse, så vil bildet utfylle skjermen.
Eksempel to under viser et bilde som får både hvite felter over og under selve bilder, fordi det er feil størrelse.

Størrelser på bilder vi anbefaler:
1024 * 768 og 1280 * 800