1.6.4 Opprettelse av Produkter: Takeway

Estimated reading: 1 minute 164 views

Dersom du skal selge et produkt som både Spise inne og Takeaway kan du huke av på Takeaway ved opprettelsen av et produkt. Her får du da mulighet til å sette en egen pris på produkter som skal selges med begge mva satser.

Etter man har lagret produktet som Takeaway, kan man trykke på knappen som heter Takeaway i kasseprogrammet, for å bytte mellom 25% og 15% mva. Knappen ligger under produktknappene som vist på bildet under. Når den er aktiv, vil den bli blå og man kan se i handlekurv at MVA skifter.