1.7 Importere vareliste ( Produkter )

Estimated reading: 5 minutes 197 views

For å importere en hel vareliste til BackOffice, kan man gå inn under Katalog-Produkter-Import/Eksport. Her får man to valg. Vil man importere eller eksportere produkter.

Gå til Importer produkter. Her inne følger det 3 steg for å gjennomføre en import fra Excel fil. Har man ikke en Excel fil å jobbe med kan man trykke på Last ned Excel mal. Da vil det lastes ned en fil på datamaskinen hvor man kan føre inn beholdning.

Når man er ferdig med å fylle inn varelisten og har lagret den, kan man huke av EXCEL 2010 og deretter trykke “Velg fil” rett under “Last opp fil”. Velg varelisten din og last opp. Følg instruksjonene på steg 2 og 3. Det blir gitt beskjed om det har gått noe feil ved opplastningen.

Obligatoriske felter

Andre valgfrie felter

Import av produkter

Under kan du se de forskjellige valgene når du setter i gang importen.
Her kan man velge mellom blant annet Excel eller CSV fil. Vi anbefaler alltid å gjøre dette sammen med vår supportavdeling.
STEG 1:

STEG 2:
I steg 2 vil du få en oversikt om kolonnene har lagt seg riktig.

STEG 3:
I steg 3 kan du velge mellom å

Legg til nye produkter, hopp over eksisterende produkter.

Hopp over nye produkter, oppdater eksisterende produkter.

Legg til nye produkter, oppdater eksisterende produkter.