1.15 Opprettelse av Produktknapper

Estimated reading: 2 minutes 173 views

Produktknapper kan inneholde en eller flere varer som legges til salgsbildet når man klikker på den. Produktknapper kan også være en mappe som inneholder flere produkter eller undermapper.

For å lage en knappemeny i kassasystemet

Gå inn på bo.tellix.no > Oppsett > Kasse > Produktknapper – Her oppretter man Produktknapper og Gruppeknapper slik man selv ønsker. De kan opprettes med fargekoder eller bilder, dette velger man selv. Det gjøres enkelt ved å trykke på de tomme knappene. De større knappene er produktknapper og de mindre nederst er gruppe/kategoriknapper.

Det man lager i BackOffice (over), vil gjenspeile seg I ProTouch (under).

Start med å lage en gruppe/kategoriknapp nederst. Trykk enkelt på en av de tomme knappene, på redigeringsikonet (blyant). Deretter skriver man navn og huker av for om mappen skal være hoved mappe eller ikke. Det er ikke påkrevd, kun preferanse. Da vil alltid salgsbildet åpnes med denne mappen.

Ved å trykke på gruppe knappen kommer man inn i gruppen/kategorien og kan legge til eller redigere produktknappene som hører til under her. Ved å trykke på blyanten kan man endre gruppens navn. Trykker man på søppelkassen slettes gruppen, med alt innhold.

For å lage et produkt trykker man på en tom produktknapp. Der vil en liste over produkter komme opp. Her kan man enten velge et produkt fra listen, søke/filtrere ut produkter i listen eller skanne et produkt. Om man trykker utenfor listen blir den minimert.

Type Produktknapp – Velg mellom produktknapp eller mappe (for å lage enda et mappenivå)

Tekst på Produktknappen – Denne fylles automatisk ut med produktets navn ved valg av produkt fra listen, men man kan også skrive inn selv om man ønsker f.eks. å forkorte produktknappens visningsnavn.

Bakgrunn – velg mellom Farge eller Bilde. Om man velger Bilde må man trykke
Velg fil.

Farge – ved å trykke på den blå knappen kan du fritt velge farge ut fra RGB spekteret med pipetten eller velge en standardfarge.
Når du har valgt et produkt, trykker du Lagre for å opprette produktknappen.