1.11 Kampanjer

Estimated reading: 1 minute 130 views

For å opprette kampanjer, går man til bo.tellix.no -> Katalog -> Kampanjer. I dette tilfellet lager vi en kampanje for Black Friday, og hele sortimentet skal ha avslag. Trykk på Opprett kampanje, fyll inn alle felter med rød stjerne, disse er påkrevd. Disse er navn på kampanjen, start og slutt dato og prioritering. Kampanje rabatter kan ikke brukes i kombinasjon; om flere rabatter inntreffer, vil rabatten med høyest prioritet (største tall) bli benyttet.

Deretter kan man velge rabatt for hele kampanjen og deretter legge til produkter som skal falle inn under kampanjen. Man kan også velge hvilke dager kampanjen skal gjelde og fra tidspunkter. Deretter lagre, og kampanjen vil være opprettet.