Tilberedning / Tilvalg v1.0

Estimated reading: 2 minutes 170 views

Her vil vi vise hvordan man kan sette opp forhåndsdefinerte valg som skal komme opp når man velger et produkt i kassen.
Valgene som kommer opp er forhåndsdefinerte valg man kan sette opp i Backoffice.

Denne informasjonen kan enten dukke opp automatisk, eller vises ved å manuelt trykke på produktet i handlekurven. Det kommer vi tilbake til.

Steg 1: Lag dine tilvalg.
Velg Oppsett -> Kasse -> Tilberedning.

Steg 2: Lag dine ønskede tilvalg.
Her får du en oversikt over hvilke tilvalg som ligger inne. Trykk på «Ny tilberedning» øverst til høyre for å lage ny.

Steg 3: For å aktivere at disse tilvalgene skal dukke opp automatisk, går du inn på et spesifikt produkt, og huker av på Tilberedning.

Da er du ferdig! Nå viser vi hvordan det vil se ut i kassen. Trykker du på et produkt som har dette avhuket vil det bli som under:

Her kan man huke av for flere måter, før man trykker «Lukk» for å gå videre.

Alternativt, om man ikke har huket av for tilberedning, så har man fortsatt tilgang til de samme valgene på alle produkter.
Trykk på et produkt i handlekurven slik som vist under.

Da har du en knapp hvor det står Tilberedning, hvor man vil få tilgang til de samme tilvalgene man kan velge.

Dette er en vanlig funksjon for alle steder som har behov for å vite mer om et produkt, før det går inn i bestilling.

For serveringssteder vil denne informasjonen vises på bonger etc.