Varemottak i kassen

Estimated reading: 1 minute 143 views

Her vil vi gå gjennom hvordan man gjør varemottak på kassen. NB! Det er også mulig å gjøre varemottak i Backoffice.

STEG 1: Velg varemottak som på bildet under.

STEG 2: Velg enten normal eller avansert måte.

Under normal vil du kunne scanne produkter med strekkode og sette antall.

Under «Avansert» kan du søke fritekst, på navn eller velge kategorier. Du får opp søkeresultater og kan velge ønsket produkt.

STEG 4: OPPDATER LAGERBEHOLDNING

Her kan du enkelt sette lagerbeholdning du har mottatt. Og deretter trykke «Send» for å oppdatere.

STEG 5: LAGERSTATUS OPPDATERT

Det eneste som gjenstår da, er å gjøre dette for alle produkter som er mottatt.