2.3.8 Hente salg på Vent | Slette

Estimated reading: 1 minute 162 views

Velg «Venter» knappen for å hente opp salg du tidligere har satt på vent.

Tallet som vises på «venter» knappen viser til hvor mange salg som er satt på vent. Trykker man på “Venter” knappen kommer man inn i nytt vindu som viser salgene som er satt på vent med respektive referanser. Trykk på salget du ønsker å hente opp i handlelisten.

For å slette et salg må man høyre klikke på salget «satt på vent» som ønsket å slettes.