2.3.6 Betale med gavekort

Estimated reading: 1 minute 137 views

Når kundene skal betale med gavekort, slår man inn varer på vanlig måte. I betalingsbildet (bildet under) ser man knappen Gavekort som man da skal velge.

Fortsett med å scanne gavekortet eller skriv inn koden på gavekortet.

Deretter vil man få opp alt av informasjon automatisk så lenge gavekortet er gyldig. Her kan man også velge hvilket beløp kunden ønsker å bruke av gavekortet. Dersom det er gjenværende sum på gavekortet etter kjøp, vil det bli skrevet ut et nytt gavekort til kunden som får ny holdbarhet.