2.3.3 Rabatt for hele handlekurv eller per varelinje

Estimated reading: 1 minute 166 views

Rabatt for hele handlekurven

Velg Rabatt knappen over selve handlekurven.
Dersom man vil gi rabatt på ett produkt – må man trykke på selve produktet i oversikten. Vil man gi rabatt på hele ordren, velger man rabattknappen i oversikten. For å gå videre til betaling, trykker man på den blå knappen nede i høyre hjørne.

Rabatten (%) som gis her, vil overstyre alle andre rabatter.

Man ser at varelinjene blir markert med en blå stjerne når det er slått inn rabatt, og det vil helt nederst stå spesifisert rabatt.

Rabatt per varelinje

Trykk på varelinjen du ønsker å gi rabatt som på bildet under.

Trykk på rabattfeltet

Legg inn ønsket rabatt, og bekreft med OK.