Pinkode ved innlogging

Estimated reading: 1 minute 338 views

Når man skal logge inn får man opp følgende bilde i kassesystemet.
Ved førstegangspålogging så har vi opprettet en bruker med Pinkode. Dette finner du i velkomstmailen vi har sendt ved bestilling av utstyret.
Dersom man vil opprette flere selgere til kasseprogrammet, så kan du lese hvordan man gjør det her.
Når man oppretter selger, bestemmer man også hvilken pinkode de skal ha. Dette kan være 1-6 siffer.
Det er også mulighet for å logge på med
1. Ansattkort for å slippe pinkode
2. Brukernavn / passord for strengere krav.