Synkronisering av produkter og legge til info i nettbutikk

Estimated reading: 1 minute 78 views

Hva bør man gjøre når produkter har blitt synkronisert til nettbutikk?
Når produktene har kommet over i nettbutikk, er det viktig at noen ting IKKE endres på.

– Ikke endre noe av nøkkelinformasjon på produktet (som varenummer, legg til varianter, endre pris, endre lager). Alt dette skal gjøres fra Backoffice!

Du kan derimot legge til masse nyttig informasjon for å optimalisere siden.

– Legg til Brands for å kunne ha egne sider for de forskjellige merkene du selger.

– Legg til Tags for å kunne ha egne sider og sorteringer for taggede produkter. F.eks. lag en Tag som heter «Barn 0-4 år» og deretter tagg alle produkter som skal på denne siden. Dette gjør at man kan kategorisere produkter på flere måter og er verdifullt!

– Legg til flere bilder!
Helt nederst på produktsiden i nettbutikken kan man legge til tilleggsbilder.
Har man variable produkter, kan man trykke seg ned på variantnivå og legge opp bilder på forskjellige farger for best mulig opplevelse for forbruker.

– Utdyp beskrivelsen din
Man kan legge til en langt mer omfattende beskrivelse i nettbutikk, samt legge opp tegn, bilder osv om man har behov for det.