Hvordan koble til Stripe

Estimated reading: 1 minute 152 views

Start med å logge inn på adminside:
https://admin.aorder.io/login
Logg inn med brukernavn og passord.

Etter du har logget inn, trykker du på «Settings».

Da kommer du til følgende bilde, hvor man trykker videre på API Keys som vist under.

Deretter får du opp et bilde med alle integrasjoner. Bla deg bort til høyre i bildet, hvor du finner rediger-knappen, trykk deretter på den, som vist på bildet under.

Deretter blar du deg ned til Stripe sine «nøkler» hvor du legger inn på production keys som du finner i Stripe.

Da gjenstår det bare å trykke på Update knappen, så kan du motta kortbetaling via Stripe.