Dette vil gjelde betalingsterminalene der man i dag kan trykker “5” for å få opp en QR-kode. Alle andre Vipps-betalinger vil fortsette å fungere nøyaktig som før, både på nett og i butikk.

– Nå kan du få VIPPS i kassesystemet

VIPPS I KASSA, Hvordan fungerer det?

1. Man får en ny betalingsmetode som heter Vipps integrert.
    Der kan man sende push varsler til kundens telefon ved å fylle inn telefonnummer. Kassen får beskjed når betaling er ok (eller ikke).
    Det støttes også retur på alle betalinger gjort med Vipps
  2. Hva trenger du å gjøre?.
    1) Du må ha en bedriftsavtale med Vipps. Har du ikke det, tegn det her: https://portal.vipps.no/login

2) Du må bestille Vipps i kassen med oss som leverandør. Dette gjøres via oss, hvor du fyller inn skjema her:
    https://amendo.no/vipps/

3) Du må deretter bekrefte Vipps bestillingen i din portal (du får beskjed fra oss på epost når det gjøres).

3. Hvor lang tid tar det?
    Vipps godkjenner søknaden på 1 dag, så du vil være i gang etter 1 dag.
  4. Hva trenger jeg å fylle ut?
    Det viktigste er at du fyller ut skjema her:
    https://amendo.no/vipps/

Hva koster det?
Ingen månedlige avgifter eller lisenser. Kun den vanlige transaksjonskostnaden til Vi

Del denne artikkelen

Relaterte innlegg

Regnskap – Integrasjon, feilsøking, ti

Det er nå lagt ut ny regnskaps veiledning for konto op...

Ny og forbedret Brukermanual tilgjengelig

Helt ny brukermanual for kassesystemet og backoffice er...