Faq Categories: Betalingsterminal

Tæpping (NFC)

Fungerer ikke: Dette er noe som må aktiveres på telefonen, og støttes på alle våre betalingsterminaler, om det ikke virker eller sluttet – ta kontakt

Feiltransasksjoner

Dersom du oppdager feil i betalings transaksjoner på din betalingsterminal:   Beløpet er feil i forhold til hva som skal betales i kassen, da må du

Betalingsterminalen lader ikke lenger!

Dersom du benytter ladestasjon til terminalen og den har sluttet å fungere, prøv å sette ladekabelen direkte inn i terminalen. Dersom terminalen nå lader tyder

Venter på kasse tilkobling

Venter på kasse tilkobling Ditt kassesystem har høyst sannsynliug fått ny IP adresse. Dette kan du enkelt ordne selv – Gå til oppsett og konfigurering