Dette kan du gjøre under «Katalog» og «Kampanjer»/»Kvantumsrabatt». Ta kontakt
med support om du trenger hjelp med å sette opp dette.
1: For å sette opp kampanje, velger du «Opprett Kampanje» hvor kan du velge hvilken
tidsperiode det skal gjelde og hvilke produkter som skal ha den nevnte rabatten.
2: For å sette opp kvantumsrabatt trykker du «Legg til ny» øverst i høyre hjørne.
Deretter kan du enkelt følge feltene for å velge hvilke produkter som skal få denne
rabatten aktivert.
Eksempel: Du setter opp et produkt og velger antall hvor rabatt skal gjelde. Dersom
det blir slått inn 3 av dette produktet på kassen, så vil det tredje produktet bli
registrert med f.eks. 100% rabatt. Dette kan også settes opp i en gitt periode.