Gå inn i Backoffice. Trykk på «Rapporter» i menyen og velg «Integrasjonslogg». Her vil du se eventuelle feilmeldinger som du kan bruke for å se mulig feilårsak. To mulige årsaker for feilmeldinger i overføringen mellom protouch og regnskapsystemet er:

• Kontooppsett er ikke riktig ført, gå over disse og sjekk at disse stemmer, at mva kode felt som ikke er i bruk, ikke er fylt ut ( Blank )
  • Overføringer som er satt til låste perioder, vil feile fordi Protouch prøver å rette opp i en feil i en ferdigført periode. Endre dato for eksportering fra Protouch til Regnskapsprogram til en nyere dato – Dette vil sørge for at overføringen ikke stopper opp.