Dersom betalingsterminalen mister kontakt med datanettverket, enten LAN,Wifi, 4G vil terminalen gå i reserveløsning. Sjekk internett oppkobling.

Under reserveløsning perioden vil alle transaksjoner forbli lagret i terminalen, og blir normalt overført med en gang terminalen er koblet på nett igjen. Reserveløsningskvitteringer må tas vare på, og er å betrakte som kontanter inntil avstemming av ditt oppgjør er utført.

Kontrollprosedyre for brukersted ved bruk av BankAxept reserveløsning finner du her